Συνεχίζει στα 43 του στην Ακράτα ο Γιαννούλης!
Ο Γιαννούλης συνεχίζει το μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ακράτα που ανακοίνωσε την απόκτηση του «Γιαν Γιαν».
«Μέλος του ρόστερ της νέας ομάδας που "χτίζεται" αποτελεί από σήμερα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. Παίκτης του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999), του Παναθηναϊκού με τον οποίον κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα, του Πανιωνίου, της Ουνικάχα Μάλαγα, της Κίεβ Μπάσκετ με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας, της Κάχα Σαν Φερνάντο και του Άρη.Το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζει τον Γιάννη Γιαννούλη, του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
