ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ανανέωσε με Ερμή Σχηματαρίου ο Οικονόμου

Ανανέωσε με Ερμή Σχηματαρίου ο Οικονόμου

Ανανέωσε με Ερμή Σχηματαρίου ο Οικονόμου

Ο Ερμής Σχηματαρίου θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Νίκο Οικονόμου στην άκρη του πάγκου αφού οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.  

Αναλυτικά

«Νέα εποχή για τον Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος παραδίδει τα κλειδιά του συλλόγου στο Νίκο Οικονόμου. Η διοίκηση της ομάδας στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων ταλέντων και την βελτίωση του υπάρχοντος υλικού ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον ικανό τεχνικό επενδύοντας στην φιλοσοφία του, την εργατικότητα του αλλά και το όραμα που έχει για το μπάσκετ.

Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου βάζει τον πήχη ψηλά και φιλοδοξεί με τον Νίκο Οικονόμου να εμπνεύσει την προσπάθεια του με τις αξίες του πρωταθλητισμού. Τον οποίο ο ικανός τεχνικός υπηρέτησε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο ανώτερο επίπεδο με πλήθος τίτλων και προσωπικών διακρίσεων.

Εξέχουσα προτεραιότητα στο πλάνο της διοίκησης, ωστόσο είναι η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η λειτουργία τους σε πρωτοποριακά πρότυπα, με την στελέχωση τους από ένα τιμ ικανών προπονητών που θα αναλάβει την εκγύμναση των παιδιών, ενώ την υψηλή εποπτεία θα έχει ο Νίκος Οικονόμου».

Ο Ερμής Σχηματαρίου τερμάτισε στην 8η θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής με ρεκόρ 12-14.