Περάσοβιτς: «Βαθύ το ρόστερ του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Περάσοβιτς: «Βαθύ το ρόστερ του Ολυμπιακού»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού-Αναντολού Εφές (20/10, 19:45) και... αποθέωσε την ελληνικη ομάδα

Αρχικά ο τεχνικός της Αναντολού Εφές είπε ότι «πάντα έχεις δύσκολο έργο όταν παίζεις εναντίον του Ολυμπιακού εκτός έδρας, σε μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα. Διαθέτουν εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και εξαιρετικούς οπαδούς» και συνέχισε:

«Ειδικότερα εντός έδρας είναι πολύ πιο δυνατοί. Διαθέτουν βαθύ ρόστερ και χρησιμοποιούνται και οι 12 παίκτες σε κάθε ματς. Ολα τα παιχνίδια στην EuroLeague θα είναι σκληρά και δύσκολα , αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτήν την κατάσταση. Αν θέλουμε τη νίκη πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι».

Απο τη πλευρά του, ο Φουρκάν Κορμάζ, είπε: «Στην πρεμιέρα χάσαμε στην έδρα της Μπασκόνια, παρά το γεγονός ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Για να ρεφάρουμε αυτήν την ήττα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Άλλωστε η EuroLeague έχει 30 αγωνιστικές και προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να νικήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς στην κανονική περίοδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το νικηφόρο μας σερί από την Αθήνα, αν και γνωρίζουμε καλά ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο λόγω και της ατμόσφαιρας που θα επικρατεί».