Κερ: «Θα πειραματιστούμε αρκετά φέτος»

Κερ: «Θα πειραματιστούμε αρκετά φέτος»

Αλέξανδρος Καραλής
Κερ: «Θα πειραματιστούμε αρκετά φέτος»

bet365

Ο Στιβ Κερ μίλησε για τη νέα σεζόν που «ανοίγεται» στο NBA και τους ανανεωμένους Ουόριορς, τονίζοντας ότι θα πειραματιστεί αρκετά με την ομάδα του στην αρχή της χρονιάς.

Ο Αμερικανός τεχνικός της ομάδας του Όκλαντ σχολίασε ότι οι «Πολεμιστές» είναι καινούρια ομάδα σε σχέση με πέρυσι και ότι ο ίδιος θα χρειαστεί να πειραματιστεί στην αρχή της σεζόν.

«Δεν νομίζω ότι θα το έχουμε αυτό τη νέα χρονιά. Το έχουμε περάσει και προτιμούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα από το να κάνουμε ένα νέο ρεκόρ, σίγουρα», σχολίασε αρχικά ο Κερ για το περσινό ρεκόρ της ομάδας του με τις 73 νίκες στην κανονική περίοδο.

«Την περσινή χρονιά νιώσαμε ότι μπορούσαμε να τα κάνουμε και τα δυο και ήμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή η χρονιά αφορά περισσότερο την αύξησή μας και τη βελτίωση και θα πειραματιστούμε στους πρώτους δυο μήνες της σεζόν», συνέχισε ο Κερ, που
σχολίασε και το νέο... αίμα της ομάδας.

«Έχουμε καινούριο αίμα και καινούρια ζωή και πιστεύω αυτό θα μας δώσει ώθηση. Δεν εγγυάται ότι θα είμαστε καλύτεροι, αλλά αλλάζει λίγο τις δυναμικές. Πιστεύω ότι θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο φρέσκα και ίσως λίγο πιο εύκολα για μας να "βγάλουμε" την κανονική περίοδο».

Τέλος, ο προπονητής των Ουόριορς σχολίασε και το πώς σκοπεύει να κατανείμει το χρόνο συμμετοχής των σταρς του: «Είναι ένα περίεργο θέμα, επειδή άνθρωποι έρχονται να δουν αυτά τα παιδιά να παίζουν. Είμαι ευαίσθητος σε αυτό. Όχι όμως με κόστος στην υγεία της ομάδας, αλλά αν τα

παιδιά είναι υγιή, το μίνιμουμ που θέλω είναι να παίζουν μαζί, τουλάχιστον για μερικά λεπτά, ώστε οι οπαδοί να τους βλέπουν να παίζουν. Αλλά η υγεία έρχεται πάντα πρώτη», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Κερ.

 

NBA Τελευταία Νέα