Δεν επιστρέφει στους Χιτ ο Μπος!

Δεν επιστρέφει στους Χιτ ο Μπος!

Αλέξανδρος Καραλής
Δεν επιστρέφει στους Χιτ ο Μπος!

bet365

Ο Κρις Μπος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει υγιής στα παρκέ του NBA, ωστόσο, οι Χιτ από ότι φαίνεται δεν κρατούν ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Μαϊάμι, Πατ Ράιλι, η καριέρα του Αμερικανού σταρ στους Χιτ μπορεί και να έχει ήδη τελειώσει!

«Δεν δουλεύουμε πάνω στην επιστροφή του Μπος. Πιστεύω ότι ο Κρις έχει ακόμη ανοιχτό μυαλό. Αλλά δεν δουλεύουμε πάνω στην επιστροφή του. Νιώθουμε ότι, βασιζόμενοι στις τελευταίες εξετάσεις, η καριέρα του στους Χιτ έχει πιθανότατα τελειώσει», δήλωσε ο Ράιλι σε τοπικό μέσο.

Ο Μπος ταλαιπωρείται από θρόμβωση στο πόδι του εδώ και 2 χρόνια και οι τελευταίες εξετάσεις του έδειξαν ότι το μπάσκετ είναι, μέχρι στιγμής, απαγορευτική δραστηριότητα για τον ίδιο. Μένει να φανεί ποιο θα είναι το επαγγελματικό μέλλον του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα