Επιπλοκή στην επιστροφή Μπος - Δεν πέρασε τα ιατρικά

Επιπλοκή στην επιστροφή Μπος - Δεν πέρασε τα ιατρικά

Γιάννης Ράμμας
Επιπλοκή στην επιστροφή Μπος - Δεν πέρασε τα ιατρικά

bet365

Ο Κρις Μπος είχε αρχίσει ατομικές προπονήσεις κι ήταν έτοιμος και για ομαδικές, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις στους Χιτ φανέρωσαν επιπλοκή, η οποία σχετίζεται με τις προηγούμενες θρομβώσεις.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ προέρχεται από θρόμβωση στην αριστερή γάμπα (στον αριστερό πνεύμονα την πρώτη φορά το 2015) και δήλωνε... παντού, ακόμη και σε μίνι ντοκιμαντέρ σε παραγωγή και σκηνοθεσία του ίδιου, έτοιμος για επιστροφή στη δράση, αλλά θα πρέπει να περιμένει κι άλλο.

Αν οι ιατρικές εξετάσεις πριν απ' την έναρξη κάθε προετοιμασίας είναι μία φορά απαραίτητες για τους υπολοίπους, ήταν... χίλιες μία για τον ίδιο και δυστυχώς γι' αυτόν τ' αποτελέσματα δεν επέστρεψαν ως ήθελε. Μία επιπλοκή, η οποία σχετίζεται με τις προηγούμενες θρομβώσεις, παρότι κι ευτυχώς δε φέρεται ν' αποτελεί νέο κίνδυνο για τη ζωή του, δεν του επιτρέπει να επιστρέψει ακόμα στους Χιτ κι η επιστροφή στη δράση (απ' τις 9/2) αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

Απομένει να φανεί μέχρι πότε ακριβώς και πόσες αντοχές έχει ακόμη ο ίδιος, αφού η τελευταία διάγνωση δεν αποκλείεται να του στερήσει κι αυτή τη χρονιά...

Η ανακοίνωση της ομάδος:

Οι Μαϊάμι Χιτ κι ο Κρις Μπος, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της ομάδος κι άλλους θεράποντες, δουλεύουν μαζί για πολλούς μήνες με κοινό στόχο την επιστροφή του Κρις στο παρκέ το γρηγορότερο δυνατό. Ο Κρις μόλις υπεβλήθη στις ιατρικές εξετάσεις εν όψει προετοιμασίας. Οι Χιτ με λύπη ανακοινώνουν πως παραμένει ανέφικτο να δώσουν στον Κρις το «ΟΚ» για επιστροφή στις μπασκετικές δραστηριότητες, και πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα γι' αυτή.

Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω βάσει Άρθρου 22, Παράγραφος 3(ε) της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του ΝΒΑ, η οποία απαγορεύει σε μία ομάδα να δημοσιεύσει συγκεκριμένες ιατρικές πληροφορίες χωρίς τη συγκατάθεση του παίκτη.

 

NBA Τελευταία Νέα