To... στοιχειωμένο σπίτι (vids)

Γιάννης Ράμμας
To... στοιχειωμένο σπίτι (vids)

bet365

Με αφορμή το παρολίγον κάρφωμα 360° του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν στο Όουκλαντ, το gazzetta.gr άλλες δύο χαρακτηριστικές στιγμές... επικής χαλάστρας στο ίδιο γήπεδο!

Τρεις στιγμές, τρεις... χαλάστρες, όλες στο ίδιο μέρος, όλες στην ίδια μπασκέτα. Γίνεται; Κι όμως.

Είναι... στοιχειωμένη η άλλοτε Oakland Arena και νυν ORACLE Arena του Όουκλαντ;

Ίσως, αφού το κακό... τρίτωσε!

Το... χάλασε ακόμη και στον «King James»

Οι ΗΠΑ ονομάζουν exhibition game κάθε φιλικό τους κι ίσως όχι χωρίς λόγο, αφού κάθε φορά κάνουν... επίδειξη (exhibition). Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην πρόσφατη φιλική νίκη επί της Κίνας (107-57) εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά ο Μούχαο Λι... κατάφερε να το χαλάσει ακόμη και στον... τηλεθεατή ΛεΜπρον Τζέιμς.

Η αμερικανική ιστοσελίδα bleacherreport.com δεν άντεξε στην ιδέα πως μία τέτοια προσπάθεια έμεινε ανολοκλήρωτη κι έκανε τα... δικά της προς ευχαρίστηση όλων.

H elbow-pass του «White Chocolate» και το φάουλ του Τζέιμς Πόουζι

Ο Τζέισον Ουίλιαμς μαγεύει ακόμα σε κάθε ευκαιρία κι η αναζήτησή του στο YouTube παραμένει συχνή ακόμη και 5 χρόνια μετά απ' την αποσύρσή του. Για ποιο μαγικό μνημονεύεται περισσότερο; Προφανώς για την elbow-pass, η οποία είναι... εκτός συναγωνισμού.

Κι όμως, δεν ήταν όλα, όταν την πρωτοέκανε ως Κινγκ στο ΝΒΑ Rookie Challenge του 2000.

Μπορεί ο Ράεφ ΛαΦρεντζ να κατάφερε να καταλάβει από πού ήρθε η μπάλα, αλλά ο Τζέιμς Πόουζι... κατάφερε να χαλάσει τη στιγμή. Πώς; Με το φάουλ στον πρώτο, αφήνοντας ανολοκλήρωτη ένα All Time highlight.

Ο «λόγος» του «Βασιλιά» και το φάουλ του Γκριν

Οι Καβαλίερς απείχαν ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν απ' την ολοκλήρωση του ανεπανάληπτου comeback απ' το 1-3 στους πρόσφατους Τελικούς του ΝΒΑ με τους Ουόριορς κι απ' τον πρώτο τίτλο τους στα χρονικά, ο ΛεΜπρον Τζέιμς πήρε την πάσα απ' τον Κάιρι Έρβινγκ κι... απογειώθηκε για ΤΟ κάρφωμα. Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν τον άφησε, μετέφερε το «ή η μπάλα ή ο παίκτης» στο μπάσκετ και τον... προσγείωσε ανώμαλα στο παρκέ.

Ακόμη και πεσμένος στο παρκέ ο «King James» ήδη ήταν Πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του, αλλά ακόμη κι οι haters του θα προτιμούσαν το κάρφωμα απ' τις 1/2 ελεύθερες βολές για το τελικό 89-93.

 

Τελευταία Νέα