Ο Πέσιτς φεύγει ο Τζόρτζεβιτς έρχεται

Gazzetta team
Ο Πέσιτς φεύγει ο Τζόρτζεβιτς έρχεται

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποχωρεί οικειοθελώς από την τεχνική της ηγεσία για λόγους υγείας και ο αθλητικός Τύπος της Σερβίας θεωρεί δεδομένη την αντικατάσταση του από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 66χρονος τεχνικός οδήγησε την Μπάγερν το 2014 στην κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος αλλά πλέον δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να την καθοδηγεί από τον πάγκο, καθώς υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στο πόδι και θα χρειαστεί πολλούς μήνες μέχρι αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να κινείται χωρίς πρόβλημα.

«Νομίζω πως πήρα την πιο σωστή απόφαση για την υγεία μου αλλά και για την πρόοδο της ομάδας», ανέφερε ο Πέσιτς σχολιάζοντας την αποχώρηση του αλλά στην πατρίδα του γράφουν πως θα παραμείνει στο Μόναχο αλλά σε άλλο πόστο. Ο Σερβικός αθλητικός Τύπος γράφει πως θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μπάγερν και θα προσλάβει για προπονητή τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μάλιστα θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία και αναφέρει πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα