Η ελληνική Chipita χορηγός του ονόματος του EuroCup

Η ελληνική Chipita χορηγός του ονόματος του EuroCup

Gazzetta team
Η ελληνική Chipita χορηγός του ονόματος του EuroCup
Στο περιθώριο της κλήρωσης για το EuroCup της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώθηκε ο νέος χορηγός της διοργάνωσης. Το ελληνικό προϊόν 7DAYS θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο «σύντροφος» στην ονομασία.

Πολύ σημαντική συμφωνία για την ελληνική εταιρία της Chipita καθώς όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της κλήρωσης του EuroCup στη Βαρκελώνη, θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης. Από δω και στο εξής μετονομάζεται σε 7DAYS EuroCup.

Σχετικά με τη συμφωνία, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, δήλωσε: «Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν. Έχουμε ένα πολύ καλό προϊόν να παρουσιάσουμε και μια πολύ μεγάλη εταιρία να μας υποστηρίζει, έναν νέο συνεργάτη, την 7DAYS, η οποία εμπιστεύεται την Euroleague για να συνδεθεί με τους φιλάθλους».

Από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε: «Η 7DAYS είναι περήφανη για αυτή η συμφωνία. Είναι το τέλειο timing για να γίνουμε συνεργάτες. Είναι σημαντικό να βρίσκεις συνεργάτες με ίδιους στόχους και προσδοκίες. Σαν εταιρία στηρίζουμε το μπάσκετ, το κάναμε και παλιότερα με δύο ομάδες στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτή τη συνεργασία. Απευθυνόμαστε σε μια τεράστια αγορά. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τις ομάδες που είναι μέλη της οικογένειας της Euroleague και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για την από κοινού ανάπτυξη των διοργανώσεων».