Το «μάθημα ζωής» του Διαμαντίδη στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Το «μάθημα ζωής» του Διαμαντίδη στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Gazzetta team
Το «μάθημα ζωής» του Διαμαντίδη στη συνέντευξη Τύπου (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι παράδειγμα για κάθε νεαρό αθλητή και το απέδειξε ξανά, αυτή τη φορά λίγες στιγμές μετά τον τελευταίο του αγώνα!

Η χθεσινή (30/05) συνέντευξη Τύπου μετά τον τέταρτο τελικό και το δεύτερο σερί πρωτάθλημα του Ολυμπιακού θα μείνει στην ιστορία. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ήταν η τελευταία του Δημήτρη Διαμαντίδη ως παίκτη!

Τα 18 λεπτά που υπάρχουν στο ακόλουθο video αξίζει να τα δείτε. Αξίζει να «ξοδέψετε» τα 18 λεπτά από τη ζωής σας για να παρακολουθήσετε τον τρόπο που μιλάει ο 3D, τα όσα λέει, αλλά και τη γλώσσα του σώματος.

Από το standing ovation των δημοσιογράφων, μέχρι τις ατάκες του για το ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ, τον Lion King και τη... ζωή μετά το μπάσκετ. Ποιος είναι ο βασικός λόγος που σταματάει, ποια ήταν η σκέψη του τη στιγμή που σούταρε ο Βασίλης Σπανούλης;

Ένα πραγματικό μάθημα ζωής, σεμνότητας και πληρότητας, ελάχιστα λεπτά από τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, που συνοδεύτηκε από ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μάθημα ζωής για παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και δημοσιογράφους.

Αφιερώστε του αυτά τα 18 λεπτά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα