Σλούκας: «Νιώθω σαν να 'ναι η πρώτη φορά»

Σλούκας: «Νιώθω σαν να 'ναι η πρώτη φορά»
Σαν να είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο Final 4 δήλωσε ο Κώστας Σλούκας, λίγα λεπτά μετά την νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι και τη συμμετοχή του σε έναν ακόμη τελικό, λέγοντας πως νιώθει σαν να προκρίνεται για πρώτη φορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μέχρι το 38' πίστευα πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Είχαμε την ποιότητα, τόσο στον πάγκο, όσο και μέσα στο γήπεδο, ωστόσο για να αλλάξουμε την κατάσταση στο έξτρα 5λεπτο», είπε αρχικά.

Για το πως ήρθε η νίκη με τη Λαμποράλ:
«Το παιχνίδι ήταν 50-50. Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders. Δείξαμε όμως καθαρό μυαλό στο τέλος και κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει περίεργο μπάσκετ, αλλα αποτελεσματικό. Αν ευστοχούσαν και σε 2-3 σουτ, όπως άλλες φορές, μπορεί να χάναμε κιόλας»

Για τον κόσμο στο γήπεδο:
«Ο κόσμος ήταν ασύλληπτα πολύς, περιμένουμε κι άλλο την Κυριακή. Μας έδωσε πολύ μεγάλη όθηση. Να τονίσουμε πως είναι η πρώτη συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε και θα πάμε να διεκδικήσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας»

Για τη συμμετοχή του στον τελικό:
«Είναι σαν να είναι η πρώτη φορά για μένα και στον ημιτελικό και στον τελικό. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου για να φτάσουμε στη νίκη. Απολαμβάνω το ότι βρίσκομαι εδώ και αυτό φαίνεται και από τους πανηγυρισμούς μου.»

Για τον Μπουρούση:
«Ο Γιάννης έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του. Δεν ήταν τυχεροί σήμερα, εγώ ήμουν και για αυτό πανηγυρίζω και πηγαίνω στον τελικό. Αυτό δεν αναιρεί την σπουδαία σεζόν που έχει κάνει φέτος ο Γιάννης»

Για την ΤΣΣΚΑ:
«Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα τα τελευταία χρόνια στο Final 4. Όπως έχω πει πολλές φορές και ίσως έχω γίνει κουραστικός, παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες και τον ΜVP της σεζόν. Ο καλύτερος όμως θα κερδίσει»

Για τον κόσμο της Φενέρ:
«Απολαμβάνω την στήριξη κόσμου, συμπαικτών, διοίκησης και προπονητών. Δίνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι περήφανοι όλοι που η Φενέρ θα πάει να διεκδικήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο στην ιστορία της»