ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαθεοδώρου: «Βρήκαμε τρόπο για να χάσουμε»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΡΗΣ

Παπαθεοδώρου: «Βρήκαμε τρόπο για να χάσουμε»

Παπαθεοδώρου: «Βρήκαμε τρόπο για να χάσουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε περήφανος για την πορεία της Κηφισιάς παρά τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από τον Άρη. 

Ο προπονητής της Κηφισιάς αφού χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσει τον τρόπο που χάθηκε το ματς με τον Άρη ανέφερε, «Σήμερα κάναμε άλλη μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση ελέγχοντας το ματς για 37 με 38 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλύτερο υλικό από μας. Αλλά δεύτερο παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τον Άρη ενώ είμαστε καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Σήμερα βρήκαμε κι άλλον έναν τρόπο για να χάσουμε. Παρόλα αυτά η εμφάνιση της ομάδας μας όλη τη χρονιά  ήταν υψηλού επιπέδου και μας μένει η πίκρα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απ΄όλα αυτά στα οποία νομίζω ότι στα 3 από τα 4 ήμασταν αν όχι καλύτεροι σίγουρα ισοδύναμοι με την ομάδα του Άρη. Η χρονιά τελειώνει εδώ με την ομάδα να τερματίζει στην 6η θέση.

Ήταν πολύ ανταγωνιστική όλη τη χρονιά , κατάφερε και πέτυχε όλους τους βασικούς της στόχους. Συγχαρητήρια σε όλους , στα παιδιά , στο σταφ και στη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη μια παραγωγική χρονιά με ηρεμία , εμπιστοσύνη και να φέρουμε την Κηφισιά σταθερά πλέον  στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Καθιερωμένα πλέον η Κηφισιά είναι η καλύτερη ομάδα στην Αττική μετά τους 3 μεγάλους και η 6η καλύτερη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Καλή συνέχεια στον Άρη στην  πορεία του στα ημιτελικά».

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Γκίκας δήλωσε... «Δεν ξέρω τι μπορώ να πω για το συγκεκριμένο ματς. Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο ομάδες σούταραν μαζί 85 βολές. Πιστεύω ότι σε όλο το ματς ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματά του και θα είχαμε κερδίσει αν δεν είχε γίνει στο τέλος κάτι το οποίο δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο.

Κακιά στιγμή ή οτιδήποτε το θέμα είναι ότι για μας η χρονιά τελειώνει εδώ. Σίγουρα με πίκρα γιατί ένα τέτοιο ματς δικαιούσαι  να το παίρνεις και όχι να το χάνεις. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παλέψαμε 10 μήνες, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη και καλή συνέχεια».