Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλος παίκτης κι ολοκληρωμένο άτομο ο Διαμαντίδης, πρότυπο» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλος παίκτης κι ολοκληρωμένο άτομο ο Διαμαντίδης, πρότυπο» (vid)
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε τυχερός που προπονεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πως αξίζει όλα όσα έχει καταφέρει κι ετοιμάζουν άπαντες γι' αυτόν. Τι είπε εν όψει Τσεντεβίτα (1/4, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ.

«Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά θέμα επιθυμίας να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να νικήσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε θέση στα playoffs. Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία φοβάσαι ότι μπορεί να αποπροσανατολίσουν την ομάδα, όμως, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα των παικτών μου και πως καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα του αγώνα. Έχουμε την Τσεντεβίτα, έναν αντίπαλο που βρίσκεται σ' εξαιρετική κατάσταση. Είναι μία ομάδα που προέρχεται από παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, τόσο με την Φενέρμπαχτσε, όσο και με την Εφές, όπου ηττήθηκαν στο τέλος. Τα τελευταία παιχνίδια τους είναι σε υψηλό επίπεδο, παρότι έχουν αποκλειστεί κι αυτό σημαίνει ότι παίζουν χωρίς άγχος, κάτι που είναι επικίνδυνο. Με την Νταρουσάφακα συνέβη το ίδιο πράγμα. Έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους, για εμάς ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε κι αυτό είναι ένα αβαντάζ για ομάδες που δεν έχουν πίεση» είπε εν όψει 13ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής, ο οποίος μίλησε και για...

...το αν ανησυχεί για τις κακές εκκινήσεις όπως με τη Νταρουσάφακα και την Καβάλα: «Όχι».

...τη βράβευση του... Legend Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι η βραδιά του. Πρέπει να τον συγχαρώ γι' αυτή την τιμή, την αξίζει όλη γιατί είναι το κάτι άλλο. Είναι ξεχωριστός από κάθε πλευρά. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν κι απ' την άλλη πλευρά περήφανος και χαρούμενος που τον έχω παίκτη και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Ξέρω ότι το μεγαλείο του δεν αφορά μόνο του ότι είναι παίκτης, αλλά και γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο από κάθε άποψη επαγγελματία, που είναι στο υψηλότερο επίπεδο σε όλα. Είναι πρότυπο για όλους μας. Ήλπιζα να με άκουγε λίγο περισσότερο σ' ένα θέμα που προσπαθώ να... δουλέψω (να μην αποσυρθεί), αλλά ασφαλώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ας τον αφήσουμε να το ευχαριστηθεί και θέλω να τον συγχαρώ με όλη μου την καρδιά».

Δείτε τον σε video να μιλά στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ: