Συνάντηση για το μέλλον του Πανιωνίου
«Την Πέμπτη (24/9), στις 21.00, στο παλαιό Δημαρχείο, θα συναντηθούν οι φίλοι του Πανιωνίου που έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας και ως εκ τούτου είναι έτοιμοι να ενεργοποιηθούν.
Στη συνάντηση αυτή θα οριστεί η διοικούσα επιτροπή, με τους μετέχοντες να καταλήγουν στο πώς θα κινηθεί ο Πανιώνιος στα χρόνια που έρχονται. Ο Ιστορικός έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κι όχι στην Α2 και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
