Βράνκοβιτς: «Είστε οι καλύτεροι οπαδοί, σας αγαπώ!»

Βράνκοβιτς: «Είστε οι καλύτεροι οπαδοί, σας αγαπώ!»

Gazzetta team
Βράνκοβιτς: «Είστε οι καλύτεροι οπαδοί, σας αγαπώ!»

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή στο ΟΑΚΑ κι ο Στόγιαν Βράνκοβιτς τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή η επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα κι έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας!

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βραβευτεί ως μέρος της καλύτερης πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία στο πλαίσιο της «Honouring Our Legacy» που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο θρύλος των «πρασίνων» μοιράστηκε μέσω του paobc.gr τη χαρά του και τις αναμνήσεις του:

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια κι όπως έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Αγωνίστηκα δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους οι οπαδοί μας ήταν οι καλύτεροι και για όλα αυτά που έζησα οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην υπέροχη οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Ο Στόικο δεν μπορεί να ξεχάσει: «Φυσικά το κύπελλο Πρωταθλητριών στο Παρίσι το 1996. Ήταν το πρώτο μου και ήταν κάτι τεράστιο καθώς και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε για πρώτη φορά. Είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και δεν τα είχαμε καταφέρει. Στο Παρίσι το πετύχαμε».

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο και τόνισε εν όψει της εκδήλωσης: «Θέλω να πω το εξής στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και θα σας αγαπώ πάντα. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σας συναντήσω και πάλι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα