Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη γιορτή του Παναθηναϊκού

bet365

Γεμίζει το ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει την ιστορία του στις 23 Σεπτεμβρίου σε μία σπουδαία εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Αναλυτικά:

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση “Honouring our legacy”, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο event κατά τη διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν οι αθλητές της κορυφαίας πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως προέκυψαν από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του “τριφυλλιού”, ενώ θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Για την εκδήλωση “Honouring our legacy” θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2015-2016, η διάθεση των οποίων επίσης συνεχίζεται κανονικά από τα εξής σημεία πώλησης (όπως και των εισιτηρίων του τεράστιου event):

*Το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00). Την Κυριακή 20/9 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών.

*Το γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα για την παραλαβή των εισιτηρίων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα