Πήρε Τάιους και Ντίμπλερ ο Ίβκοβιτς!

Φάνης Παναγιώτου
Πήρε Τάιους και Ντίμπλερ ο Ίβκοβιτς!

bet365

Παίκτες της Εφές είναι κι επίσημα πλέον οι Άλεξ Τάιους και Τζον Ντίμπλερ, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς που τους εκπροσωπεί ν’ ανακοινώνει τις δύο μεταγραφές.

Η συμφωνία με τον Ντίμπλερ ήταν δεδομένη, απλά πλέον πήρε επίσημο χαρακτήρα. Ο άλλοτε σουτέρ του Πανιωνίου (γενν. το 1988, ύψος 1.98μ.) αγωνιζόταν από το 2012 στην Καρσίγιακα, με την οποία φέτος έφτασε μέχρι την κορυφή του Πρωταθλήματος Τουρκίας, και θα παραμείνει στη γειτονική χώρα, καθώς πλέον ανήκει στην Εφές.

Από την άλλη, η απόκτηση του Τάιους ήταν έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε… ζεστά για τον Αμερικανό σέντερ (γενν. το 1988, ύψος 2.03μ.), εκείνος, όμως, κατέληξε στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με την απόκτηση του πρώην -πλέον- παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Εφές δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό “δίδυμο” κάτω από τα καλάθια με τον Μπράιαντ Ντάνστον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα