Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σλούκα!

Gazzetta team
Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σλούκα!
Πρόταση στον Κώστα Σλούκα κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσφέρει στον διεθνή γκαρντ συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με απολαβές 1.6 εκατ. ευρώ!

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα ολοκληρώνεται κι από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, το όνομα του είναι από τα πιο... καυτά στην Ευρώπη.

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και τώρα ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον διεθνή γκαρντ!

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι για συμβόλαιο δύο ετών, με συνολικές απολαβές 1.6 εκατ. ευρώ...

Πέρυσι είχε γίνει κάτι ανάλογο με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος εν τέλει θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό γι' αρκετά ακόμα χρόνια και μένει να δούμε τι θα γίνει φέτος με τον Κώστα Σλούκα.

Σημειώνεται πως φέτος ο Σλούκας πήρε 450.000 ευρώ κι είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα του προτείνει σημαντική αύξηση αποδοχών, προκειμένου να τον κρατήσει στον Πειραιά. Όσο για τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη; Θέλει να μείνει, δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και το ξεκαθάρισε και μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα