Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Αμερικάνου! (gTV + pics)

Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Αμερικάνου! (gTV + pics)

Βασίλης Τσίγκας
Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Αμερικάνου! (gTV + pics)

bet365

Δείτε στο gTV πώς η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε την μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, αποσύροντας τη φανέλα με το Νο.10, πριν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ!

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα και με αρκετό κόσμο στις εξέδρες, η ΚΑΕ ΑΕΚ «έκανε το ιστορικό της καθήκον», όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και απέσυρε τη φανέλα με το Νο.10, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον «παγκόσμιο αρχηγό της», Γιώργο Αμερικάνο, παρουσία της οικογένειάς του και πρώην συμπαικτών του.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στη σύζυγό του, Πέπη, και την κόρη του και γνωστή δημοσιογράφο Χριστίνα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενώ τον κόσμο στις κερκίδες ξεσήκωσε με τη φωνή του λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο δημοσιογράφος που μετέδωσε το έπος του ’68 κόντρα στη Σλάβια Πράγας, Βασίλης Γεωργίου.

Η στιγμή κατά την οποία η φανέλα του με το Νο.10 σηκωνόταν στον ουρανό του κλειστού του ΟΑΚΑ, είναι σίγουρο πως θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο!

Υπήρξαν πάντως και κάποιες αποδοκιμασίες από τις κερκίδες, όταν ακούστηκε το όνομα του Σταύρου Κοντονή, που «τσαλάκωσαν» έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα