Μπιέλιτσα: «Ο Ομπράντοβιτς με εμπιστεύεται»

Μπιέλιτσα: «Ο Ομπράντοβιτς με εμπιστεύεται»
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα θεωρεί πως η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε συνέντευξή του στο euroleague.net ο MVP Μαρτίου, Νεμάνια Μπιέλιτσα, αναφέρθηκε στην πρώτη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την ομάδα του: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη, ειδικά επειδή καλύψαμε τη διαφορά της ήττας που είχαμε γνωρίσει στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό κι εμείς απλά θέλαμε να το κερδίσουμε, αλλά στο τέλος πήραμε και τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα, έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια (Λαμποράλ εκτός, Εφές εντός) στο TOP 16 κι έπειτα τα playoffs».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που αποκτήθηκαν την ίδια περίοδο από την Φενέρ: «Με βοήθησε πολύ. Αυτό τον χρόνο δουλεύω πολύ το σώμα μου και νιώθω πως έχω πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς δείχνει πως με εμπιστεύεται πραγματικά και μαθαίνω πολλά πράγματα δίπλα του. Σε βοηθάει όχι μόνο στο μπάσκετ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Αισθάνομαι καλά στο παρκέ επειδή μ' εμπιστεύεται. Ήρθαμε την ίδια στιγμή στην ομάδα, ήρθα εδώ γιατί με ήθελε. Νιώθω πολύ καλά».