Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)

Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)

Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (vid)
Η ευρωλίγκα κάνει... focus στον Μπράιαντ Ντάνστον που ανέφερε τι πρέπει να βελτιώσει φέτος ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα περσινά playoffs κι ως καλύτερος αμυντικός της σεζόν 2013-2014 μίλησε για το κομμάτι της άμυνας.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του euroleague.net για την άμυνα: Η άμυνα είναι τα πάντα, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και μπορεί να σε οδηγήσει στο να παίξεις καλύτερα στην επίθεση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ ο προπονητής μας δίνει έμφαση σε αυτή.

Για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού την περασμένη σεζόν: «Είναι απίστευτο, δεν το περίμενα. Ήξερα ότι έπαιζα καλή άμυνα, αλλά όχι ότι ήμουν ο καλύτερος κι ήταν τιμή η ανάδειξή μου ως ο καλύτερος αμυντικός. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα κι ελπίζω να τα πάω καλά και φέτος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμένο πέμπτο τελικό στη Μαδρίτη στα περσινά playoffs: «Στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύω ότι... μείναμε από δυνάμεις. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε φέτος και να δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να έχουμε υπομονή, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε καλοί και να τα δίνουμε όλα».