Ένταση με Σταυρόπουλο στην ΕΟΚ!

Ένταση με Σταυρόπουλο στην ΕΟΚ!

Gazzetta team
Ένταση με Σταυρόπουλο στην ΕΟΚ!

bet365

Ακόμα ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟΚ, αυτή τη φορά στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας…

Για σήμερα (3/3) ήταν προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΕΟΚ και στα γραφεία της Ομοσπονδία εμφανίστηκε ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε άδεια εισόδου, καθώς στη συνέλευση υπήρχαν μόνο ερασιτεχνικά σωματεία, ενώ και οι σχετικές αιτήσεις έπρεπε να είχαν γίνει πιο πριν…

Υπήρξαν διαβουλεύσεις με τον Τσαγκρώνη και τελικά ο Σταυρόπουλος μπήκε στη συνέλευση έπειτα από παρέμβαση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία (σ.σ. το θέμα της συνέλευσης) και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του απάντησε πως το θέμα έχει ήδη συζητηθεί, αφού καθυστέρησε να μπει, ωστόσο τον ενημέρωσε πως έχουν μοιραστεί σχετικά έγραφα.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε το καταστατικό και τον λόγο πήρε ξανά ο Βασιλακόπουλος, που τον ενημέρωσε πως υπάρχει στα site, επομένως μπορεί να το βρει. Σ’ εκείνο το σημείο υπήρξε αντίδραση από τον Σταυρόπουλο και ένταση με μέλη της ΕΟΚ, καθώς ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε πως μπήκε καθυστερημένα στη συνέλευση!

 

Τελευταία Νέα