Δύο αγωνιστικές στο Μαρούσι και... 10 μέρες στον Συμεωνίδη

Στέλλα Παπαδοπούλου
Δύο αγωνιστικές στο Μαρούσι και... 10 μέρες στον Συμεωνίδη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παπάγο και το Μαρούσι δεν έμειναν ατιμώρητα, αφού η ομάδα του Αμαρουσίου τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κι ο Σάββας Συμεωνίδης με 10 μέρες στέρησης των δικαιωμάτων του.

Ο Παπάγος υποδέχτηκε το Μαρούσι τη 12η αγωνιστική της Β' Εθνικής και στο «Σαλούν» βρέθηκαν και φίλοι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, υπήρξε αρκετή ένταση με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας των βορείων προαστίων κι ο τεχνικός των γηπεδούχων.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ τιμώρησε τον προπονητή Παπάγου, Σ. Συμεωνίδη και τον ΓΣ Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών στον ΓΣ Αμαρουσίου για την αναμέτρηση με τον ΑΣ Παπάγου και στον προπονητή Σ. Συμεωνίδη την ποινή προσωρινής (για δέκα μέρες) στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του», αναφέρει το site της ΕΟΚ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα