Κόμπι: «Στίβεν, έλα και κόψε κ*****!» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Κόμπι: «Στίβεν, έλα και κόψε κ*****!» (vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ των Λέικερς βρέθηκε στη... υποδοχή τού Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ στους Γκάλαξι τους Λος Άντζελες και του ζήτησε να κόψει κάνα κ*** και φυσικά το repeat στην MLS.

Το προσεχές «αντίο» του στη Λίβερπουλ αναμένεται να βρει τον αρχηγό της αγγλικής ομάδος να περνά τον Ατλαντικό για χάρη των Γκάλαξι κι ήδη στο Λος Άντζελες έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες υποδοχής του.

Γνωστός για την αγάπη του και στο ποδόσφαιρο ο Κόμπι Μπράιαντ δε χρειάστηκε πολύ μέχρι να πειστεί να τον καλωσορίσει on camera.

«Τι να πω, δικέ μου; Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες! Καλώς ήρθες στη La La Land! Μακάρι αυτό να σημαίνει την κατάκτηση ακόμη ενός Πρωταθλήματος. Eίμαι σίγουρος γι' αυτό. Ανυπομονώ να 'ρθω να σε δω να κάνεις τα δικά σου. Είμαι θαυμαστής σου από πολύ παλιά, της ευστροφίας, της επιθετικότητάς και της ηγετικότητάς σου. Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες, δικέ μου! Καλά να περάσεις και κόψε κάνα κώλο στην πορεία! Θα 'μαι εδώ να σας υποστηρίζω όλους, δικέ μου! Ειρήνη!» είπε στο επίσημο καναλι της ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης στο Υοutube ο «ΚΒ24».

 

NBA Τελευταία Νέα