Ιβάνοβιτς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Φάνης Παναγιώτου
Ιβάνοβιτς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»
Για τη σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (28/11, 21:00/Novasports 2) μίλησαν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Εστεμπάν Μπατίστα.

«Θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουν με τον ίδιο τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Χρησιμοποιούν την σκληρή τους άμυνα και είναι πολύ καλοί στο τρανζίσιον παιχνίδι και ειδικά τώρα με την προσθήκη του ΜακΚάλεμπ έχουν γίνει ακόμη καλύτεροι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του «Τριφυλλιού» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας. Και οι δύο χρειαζόμαστε τη νίκη. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά, είναι μια σκληρή ομάδα και μας νίκησαν στο Μόναχο. Τους σεβόμαστε και πιστεύω ότι το ρεκόρ 1-5 που έχουν δεν είναι δίκαιο για την προσπάθεια που έχουν κάνει και την ποιότητά τους. Είναι πραγματικά καλοί κι έχουν τον τρόπο να παίξουν ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, γιατί περιμένουμε να γίνει ένα δύσκολο ματς», συμπλήρωσε από τη μεριά του ο σέντερ του Παναθηναϊκού.