Και εγένετο… coach Τσαρτσαρής! (pics & vids)

Gazzetta team
Και εγένετο… coach Τσαρτσαρής! (pics & vids)

bet365

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική είναι έτοιμος να κάνει ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος ξεκινάει μία νέα καριέρα με στόχο να μάθει τα… μυστικά του αθλήματος στα νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.

Μετά από μια μεγάλη καριέρα σε Εθνική Ελλάδας, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Νήαρ Ηστ, με 10 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα Ελλάδας, 3 τίτλους στη Euroleague, 1 χρυσό μετάλλιο σε Eurobasket, 1 ασημένιο σε Μουντομπάσκετ και αναρίθμητες ατομικές διακρίσεις στις «αποσκευές» του, ο Κώστας Τσαρτσαρής φορά τη φόρμα του προπονητή, με σκοπό να «εκπαιδεύσει» τα νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να διακριθούν στο εθνικό μας σπορ.

Ένας χρόνος εκτός παρκέ ήταν αρκετός για τον Κώστα, που επέλεξε τους τόσο γνώριμους για τον ίδιο χώρους του ΟΑΚΑ για να ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Ο Τσαρτσαρής, κάθισε στα «θρανία», απέκτησε δίπλωμα προπονητή Α' κατηγορίας και πλέον είναι έτοιμος να δουλέψει μαζί με νέα παιδιά, πάνω στα βασικά του αθλήματος, που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους και πιο πολυδιάστατους «ψηλούς» στη σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Oι εγκαταστάσεις

Το "All Stars Arena" στο ΟΑΚΑ, ανακαινίστηκε ριζικά, καθώς τοποθετήθηκε νέο παρκέ και μπασκέτες και πλέον «περιμένει» να υποδεχτεί τους... αυριανούς πρωταθλητές! Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6942 570934 και στο email: [email protected]

 

Τελευταία Νέα