Τραυματισμός διαιτητή στο Άρης - ΠΑΟΚ!

Γιάννης Ράμμας
Τραυματισμός διαιτητή στο Άρης - ΠΑΟΚ!

bet365

Το τζάμπολ στο Nick Galis Hall ρολά χαρτιού και... καρούμπαλο, αφού ένα πέτυχε στο κούτελο τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο κι οδήγησε σε 25άλεπτη διακοπή την αναμέτρηση Άρης - ΠΑΟΚ!

Όπως σε κάθε μεγάλη αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο οι φίλοι του Άρη προσπάθησαν να δώσουν το δικό τους τόνο και το τζάμπολ της 2ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με ρίψη ρολών χαρτιών ηλεκτρονικής μηχανής, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα πέτυχε στο κούτελο τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο, προκαλώντας του σκίσιμο, καρούμπαλο και ζαλάδα κι αμέσως αποχώρησε απ' το παρκέ συνοδεία των συναδέλφων του κ.κ. Καρακατσούνη & Παναγιώτου.

Σε πρώτη φάση ο κ. Αναστόπουλος δε φαινόταν σε θέση να επιστρέψει και να σφυρίξει, άπαντες περίμεναν με αγωνία την τελική απόφασή του(ς) κι έπειτα 25 λεπτά η αναμονή τους έλαβε τέλος.

Στο ενδιάμεσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε μιλήσει στον κόσμο και τους είχε ζητήσει να 'ναι περισσότερο προσεκτικοί, αφού ήδη η ανεκτικότητα των διαιτητών είχε εξαντληθεί. Μ' ελάχιστα δευτερόλεπτα ν' απομένουν για το τέλος ημιχρόνου (19:18) ήρθε κι η απόδειξη, αφού η νέα ρίψη αντικειμένων οδήγησε σε νέα αποχώρησή τους, νέα διακοπή, εκκένωση κι εν τέλει οριστική διακοπή!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα