Η συνέντευξη Τύπου του 4ου «Π. Οικονομάκης»

Gazzetta team
Η συνέντευξη Τύπου του 4ου «Π. Οικονομάκης»

bet365

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του 4ου Διεθνούς Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», με την παρουσία των προπονητών του Ολυμπιακού, της Ούνικς Καζάν, του ΠΑΟΚ, της Al Riyadi και του Ρεθύμνου, όπως και του προέδρου της κρητικής ομάδας, Ηρακλή Μανουκαράκη.

Η συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «ΙΔΑΙΟΝ». Διαβάστε αναλυτικά...

Ηρακλής Μανουκαράκης: «Καλωσορίζω τις ομάδες που συμμετέχουν στο 4ο Διεθνές Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο γίνεται στη μνήμη του φίλου, ανθρώπου και πρώην αθλητή Πέτρου Οικονομάκη. Είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο η συμμετοχή αυτών των ομάδων και με χαροποιεί ιδιαίτερα που στους πάγκους των ομάδων αυτών βρίσκονται Έλληνες προπονητές. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να αποκτήσουν οι ομάδες και οι προπονητές τους αυτά που θέλουν».

Θανάσης Σκουρτόπουλος Ρέθυμνο): «Σας καλοσωρίζω στην πόλη μας. Φέτος γίνεται ένα πολύ δυνατό τουρνουά, ίσως το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όλες οι ομάδες που έχουν έρθει είναι εξαιρετικές. Όσον αφορά στους προπονητές, που βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι, νομίζω ότι έχουμε All Star επιτελείο προπονητών και είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο που θα παίξουμε όλοι μαζί και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες. Το τουρνουά έχει διπλή όψη. Γίνεται στην μνήμη ενός πολύ καλού παιδιού και εξαιρετικού χαρακτήρα που «έφυγε» σύντομα από την ζωή».

Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ): «Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean που μας κάλεσε σε αυτό το πολύ σπουδαίο τουρνουά. Θέλουμε να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις στην Ελλάδα που τα τελευταία χρόνια η χώρα μας υστερεί, με εξαίρεση την ομάδα του Ρεθύμνου. Είναι ευκαιρία για μας τους προπονητές να δούμε που βαδίζουμε και τι έχουμε κάνει τόσο καιρό. Κάθε παιχνίδι σε βοηθάει να βλέπεις τις αδυναμίες σου και να τις διορθώνεις και όταν παίζεις με πολύ μεγάλες ομάδες είναι ακόμα καλύτερα. Καλή τύχη και στις υπόλοιπες ομάδες».

Λευτέρης Σούμποτιτς (Al Riyadi): «Εκ μέρους της ομάδας της Αλ Ριγιάντι θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean που μας κάλεσε σε αυτό το τουρνουά γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό γεγονός να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διογάνωση που βρίσκονται κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην χώρα, όπου χθες σχεδόν όλοι οι πολίτες παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Η ομάδα μου είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας. Είναι πολύ καλό για μένα να δω που βρισκόμαστε και τι πρέπει να διορθώσουμε».

Αργύρης Πεδουλάκης (Ούνικς Καζάν): «Από την μεριά μας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean. Εγώ έρχομαι για τρίτη φορά. Σιγά-σιγά καθιερώνεται το τουρνουά πια και θα βοηθήσει και την πόλη του Ρεθύμνου. Εμείς τα θέλαμε αυτά τα παιχνίδια πολύ. Κάναμε μία προετοιμασία που ήταν λίγο πρωτόγνωρο για μας καθώς μας έλειπαν επτά διεθνείς παίκτες που έλειπαν με τις Εθνικές ομάδες τους. Είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Την άλλη Πέμπτη ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια. Θα παίξουμε δύο ματς με δύο εξαιρετικές ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό».

Γιώργος Μπαρτζώκας (Ολυμπιακός): «Καταρχήν συγχαρητήρια για το τουρνουά και ευχαριστούμε σαν Ολυμπιακός για την πρόσκληση. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Μας δίνεται η ευκαιρία, στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας να έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια, χωρίς αυτή τη φορά να κάνουμε μεγάλο ταξίδι. Είναι σημαντικό για μας γιατί έχουμε αρκετούς φιλάθλους στην Κρήτη και θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα του από κοντά. Θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδο είμαστ και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι σε όλους υγεία και να απολαύσουμε τα συναισθήματα που δίνει το άθλημα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα