Συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά…

Συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά…

Φάνης Παναγιώτου
Συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά…

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε φέτος ακόμα μία πολύ καλή σεζόν στη Basket League και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου, δεν θα έλεγε «όχι» σε μία καλύτερη προοπτική όπως το εξωτερικό.

Ναι μεν είναι μόλις 24 ετών, ωστόσο έχει ήδη στις… πλάτες του αρκετές «γεμάτες» σεζόν στη Basket League. Ο Νώντας Παπαντωνίου (PG, γενν. το 1990, ύψος 1.91μ.) πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσό Ρόδου και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τα προηγούμενα χρόνια με το Μαρούσι, την ΑΕΚ, τον Ηλυσιακό και το Περιστέρι… Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές γκαρντ μέτρησε 8.5 πόντους (31.2% στα τρίποντα), 1.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (26 συμμετοχές) και πλέον αποτελεί αξιόπιστη λύση στις θέσεις της περιφέρειας.

Που βρίσκεται το μέλλον του Νώντα Παπαντωνίου; Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο δεν θα έλεγε… όχι σε κάτι καλύτερο στη Basket League (βλ. Άρη & ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ…), χωρίς αυτό να σημαίνει πως βρίσκεται σε επίσημες επαφές με κάποια ομάδα. Ακόμα υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού, στην οποία επίσης ο 24χρονος γκαρντ δεν παρουσιάζεται αρνητικός και ψάχνει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα