«Τα πάντα για τον Σπανούλη ο Ίβκοβιτς» (pic)

«Τα πάντα για τον Σπανούλη ο Ίβκοβιτς» (pic)

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν απάντησε στην ερώτηση για το μέλλον του και πλέον υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για την επόμενη μέρα του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα είναι της ιταλικής ιστοσελίδας all-around.net, που αναφέρει πως «ο Ιβκοβιτς θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Σπανούλη στην Εφές».

Το δημοσίευμα αναφέρει παράλληλα πως: «Μετά το τέλος του 5ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Σπανούλης δεν μπορούσε να βάλει τη μάσκα και να κρύψει την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, αλλά και ειδικά για την εμφάνιση του». Ταυτόχρονα, επισημαινόταν πως «ο Σπανούλης απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του στον Ολυμπιακό» σημειώνοντας πως «δεν έχει σαφή ιδέα για το τι ακριβώς θα συμβεί τους επόμενους μήνες, αν και εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο»...

Στη συνέχεια εμπλέκεται το όνομα της Εφές και πιο συγκεκριμένα του Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ίσως αυτή η αβεβαιότητα να σχετίζεται με την παρουσία την επόμενη σεζόν του Ιβκοβιτς στην Εφές που είναι φίλος και σπουδαίος θαυμαστής του Σπανούλη», υπογραμμιζόταν στο δημοσίευμα και εν συνεχεία τονιζόταν πως «ο Ιβκοβιτς θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Σπανούλη στην Τουρκία με τον παίκτη να γνωρίζει πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα ενός «γάμου» στην ομάδα του Βοσπόρου».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα