Αποχώρησε προσωρινά ο Παναθηναϊκός! (pics)

Gazzetta team
Αποχώρησε προσωρινά ο Παναθηναϊκός! (pics)
Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω των ατόμων στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Με περίπου 10λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Έπειτα από το θέμα που προέκυψε με την παρουσία και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στο ΟΑΚΑ αναφορικά με τον αριθμό μελών της αποστολής του Ολυμπιακού ( δικαιούται 22 άτομα και ήταν 30, διαβάστε περισσότερα εδώ), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και ζήτησε απ' τους αρμοδίους να επιληφθούν του θέματος.

Οι «πράσινοι» αφαίρεσαν καρέκλες δίπλα από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να συμβιβάζεται και τελικά... ο ισχυρός άνδρας των πράσινων πήρε την ομάδα και έφυγε για τα αποδυτήρια! Μετά από περίπου πέντε λεπτά, οι παίκτες του Αλβέρτη επέστρεψαν στο παρκέ, αφού οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι αν δεν βρουν εντός 15 λεπτών η ομάδα θα μηδενιστεί.

Τελικά αποχώρησαν ο μασέρ κι ο δεύτερος γιατρός του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήραν θέση όρθιοι κοντά στη φυσούνα. Τους ακολούθησε ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Σταυρόπουλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα