Οι Σφαιρόπουλος & Λάνγκφορντ εν όψει Μπιλμπάο

Γιάννης Ράμμας
Οι Σφαιρόπουλος & Λάνγκφορντ εν όψει Μπιλμπάο
Ο Πανιώνιος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο EuroCup με αντίπαλο την επίσης αποκλεισμένη Μπιλμπάο (19/2, 19:00/novasports 3) στο Ελληνικό κι οι Σφαιρόπουλος & Λάνγκφορντ ευχήθηκαν το «αντίο» να τους βρει με την παρθενική νίκη στη δεύτερη φάση.

«Είναι ο τελευταίος αγώνας μας για το EuroCup και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας για την φετινή σεζόν με θετική εμφάνιση, μέσα απ' την οποία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Η Μπιλμπάο ως κλασική ισπανική ομάδα τρέχει πολύ το γήπεδο. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε οργανωμένοι σε άμυνα κι επίθεση για να μην τους δώσουμε περιθώρια να αναπτυχθούν και να παλέψουμε για κάθε κατοχή, ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς νικητές» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος εν όψει 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Last 32 του ΕuroCup ο 47χρονος προπονητής του Πανιωνίου.

Με τη σειρά του, ο Κέβιν Λάνγκφορντ σχολίασε για την αναμέτρηση του 12ου ομίλου της διοργάνωσης: «Είναι το τελευταίο ματς στο EuroCup κι έχουμε ανάγκη την νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη στο Last 32 κι είναι σημαντικό να νικήσουμε επίσης γιατί προερχόμαστε από 3 σερί ήττες. Θα είναι μία καλή νίκη πριν αφοσιωθούμε στο τελευταίο μέρος του ελληνικού Πρωταθλήματος. Εκείνα που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας είναι να παίξουμε ομαδικά, όπως κάνουμε συνήθως σε άμυνα κι επίθεση, να είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι και σε καλό επίπεδο ενέργειας και να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση».