Βραβεύει Πεδουλάκη και Μπαρτζώκα ο ΣΕΠΚ

Χρήστος Μιχαηλίδης
Βραβεύει Πεδουλάκη και Μπαρτζώκα ο ΣΕΠΚ

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα βραβευτούν από τον ΣΕΠΚ κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας του Συνδέσμου.

Ο ΣΕΠΚ θα κόψει το βράδυ της Δευτέρας (6/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στην εκδήλωση θα βραβευτούν ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την ανάδειξή του ως προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ αλλά και ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος ήταν ο προπονητής της χρονιάς στο EuroCup.

Επίσης, θα τιμηθούν ο Μάνος Μανουσέλης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Παίδων στο Eurobasket, οι οικογένειες των εκλιπόντων Γιώγου Κολοκυθά, Γιώργου Αμερικάνου και Φίλιππου Συρίγου αλλά και πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα υποδεχτεί τη Δευτέρα (6/1) τα μέλη του, αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο άθλημα, αλλά και όσων διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (6/1) στις 20.00 στο ξενοδοχείο Intercontinental, θα τιμηθούν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, Γιώργου Κολοκυθά, Φίλιππου Συρίγου και Χρήστο Τζαμάλη, που έφυγαν από τη ζωή το 2013.

Παράλληλα θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ ο Βαγγέλης Νικητόπουλος, η Άννυ Κωνσταντινίδου και ο Γιάννη Κουτραφούρης, ενώ τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί και στους προπονητές που την περασμένη σεζόν γνώρισαν επιτυχία είτε ατομική, είτε ομαδική, όπως ο "προπονητής της χρονιάς της Euroleague" Γιώργος Μπαρτζώκας, ο "προπονητής της χρονιάς στο Eurocup" Φώτης Κατσικάρης, ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος Αργύρης Πεδουλάκης, ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης με την Παίδων Μάνος Μανουσέλης και ο πρωταθλητής Γιώργος Κετσελίδης».

 

Τελευταία Νέα