«Επιτέλους ας μπει ένα ΤΕΛΟΣ στο θέμα της βίας»
Αναλυτικά:
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καταδικάζει κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε το επεισόδιο που έγινε στον αγώνα του Σπόρτινγκ με τον Προμηθέα στα Πατήσια, με οπαδούς, να πετούν κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ! Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ, όπου έμεινε για μισή ώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Σύνδεσμός μας, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον ίδιο τον αθλητή. Είναι θλιβερό να λέμε συνέχεια, πως είμαστε τυχεροί, που δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν κρούσματα βίας. Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα. Κινδυνεύουν οι ζωές μας. Κινδυνεύουν οι ζωές όλων.
Δεν αμαυρώνεται μόνο η εικόνα του ελληνικού μπάσκετ. Ας μπει επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στο θέμα της βίας. Επίσης, να σημειώσουμε, ότι οι γηπεδούχοι αξίζουν συγχαρητήρια διότι παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 1 πόντο, δεν εκδήλωσαν επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα, ως ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματισμένο αντίπαλό τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
