Σχεδιάζει να επιστρέψει στις 6/12 ο Μπράιαντ

Σχεδιάζει να επιστρέψει στις 6/12 ο Μπράιαντ

Γιάννης Ράμμας
Σχεδιάζει να επιστρέψει στις 6/12 ο Μπράιαντ

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι εκτός δράσης απ' τις 12/4, αλλά η αναμονή του ίσως λάβει τέλος στις 6/12, όταν οι Λέικερς επισκεφτούν στο Σακραμέντο.

Για την ώρα οι Λέικερς θα παραμείνουν μακριά απ' το Λος Άντζελες, αφού ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στους Νετς και στους (27/11) και στους Πίστονς (29/11), θα επιστρέψουν στη βάση τους για να αντιμετωπίσουν τους Τρέιλ Μπλέιζερς (1/12) κι αμέσως μετά θα βρεθούν στο γειτονικό Σακραμέντο εν όψει Κινγκς (6/12). Οι τελευταίοι δεν αποκλείεται να έχουν την ατυχία να βρουν πρώτοι όλων απέναντί τους τον 35χρονο γκαρντ έπειτα τη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι του στις 12/4.

«Αυτές οι ημέρες, όταν επιστρέψουμε (σ.σ. στην Καλιφόρνια), θα είναι μεγάλες. Χρειάζομαι ακόμη λίγες προπονήσεις, ώστε να τσεκάρω σε τι κατάσταση είμαι» είπε ο ΚΒ24.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα