Ο... σουτέρ Μπλέικ Γκρίφιν

Φάνης Παναγιώτου
Ο... σουτέρ Μπλέικ Γκρίφιν

bet365

Ο Ντοκ Ρίβερς ανέλαβε τους Κλίπερς και στόχος του -μεταξύ άλλων- είναι η βελτίωση του Μπλέικ Γκρίφιν. Τι λέει, όμως, ο τελευταίος για τον νέο του προπονητή και τη δουλειά που έκανε ατομικά μέσα στο καλοκαίρι;

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπλέικ Γκρίφιν στο ESPN Los Angeles:

«Οι προπονήσεις μου με τον Μπο Θατ (προπονητής στα σουτ) και τους τεχνικούς της ομάδας έχουν στραφεί γύρω από το πως θα συμπεριφέρομαι φέτος και πως θα... χρησιμοποιηθώ μέσα στη σεζόν. Κάνω πολύ δουλειά στον αγκώνα μου και δοκιμάζω πολλά σουτ. Ένα από τα όσα μου έχει πει ο coach (Ντοκ Ρίβερς) είναι: "δεν θέλω να φοβάσαι μήπως έχεις 0/15". Με άλλα λόγια, θέλει να έχω το μυαλό ενός σουτέρ. Και με τη δουλειά που έχω κάνει φέτος το καλοκαίρι, ξεκίνησα να έχω αυτοπεποίθηση και να σκέφτομαι όπως ένας σουτέρ», ήταν τα πρώτα λόγια του all star φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, που συμπλήρωσε:

«Αυτό το καλοκαίρι είναι σπουδαίο μέχρι τώρα για μένα. Είμαι απόλυτα υγιής και όλο το καλοκαίρι δούλεψα με το προπονητικό τιμ. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι ήταν... τεράστιο για μένα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που περιμένω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά».

 

NBA Τελευταία Νέα