«Γκέτσε» και Άντιτς κατά Μπαρτζώκα! (vid)

«Γκέτσε» και Άντιτς κατά Μπαρτζώκα! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
«Γκέτσε» και Άντιτς κατά Μπαρτζώκα! (vid)

bet365

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επιτέθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Πέρο Άντιτς συμφώνησε και «πόσταρε» φωτογραφία με το αυτοκίνητο του Mr. Bean!

«Δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Μπαρτζώκα. Δεν έχω ξαναδεί προπονητή που δεν επικοινωνεί με τους παίκτες τους. Εγώ δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το ίδιο και άλλοι παίκτες. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ανοικτός με τους παίκτες, συζητούσε τα πάντα, το παιχνίδι, την καθημερινότητα εντός και εκτός παρκέ. Τα πράγματα άλλαξαν από όταν ανέλαβε ο Μπαρτζώκας. Υπήρχε, όμως, πολύ καλή χημεία στην ομάδα, καλοί συμπαίκτες. Για αυτό και δεν ζήτησα να αποδεσμευτώ νωρίτερα», ήταν τα λόγια του Λιθουανού γκαρντ, σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του.

Συμφώνησε ο Άντιτς!

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και μαζί του συμφώνησε και ο Πέρο Άντιτς. Συγκεκριμένα, όταν Λιθουανός δημοσιογράφος έβαλε στο twitter τα λόγια του Γκέτσε «Ivkovic was open with players, he talked about everything - game, life abroad. Things have changed after Bartzokas stepped in (Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ανοικτός με τους παίκτες, συζητούσε τα πάντα, το παιχνίδι, την καθημερινότητα εντός και εκτός παρκέ. Τα πράγματα άλλαξαν από όταν ανέλαβε ο Μπαρτζώκας)», ο Πέρο Άντιτς απάντησε «Bravo Gece:))»

Στη συνέχεια, ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία (σ.σ. αμάξι με τον Mr. Bean, δηλαδή το πρόσωπο με το οποίο παρομοίασαν αρκετοί τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», με ό,τι αυτό συνεπάγεται...) επισημαίνοντας τους Κάιλ Χάινς και Τζος Πάουελ, δύο παίκτες δηλαδή που επίσης έχουν αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά...

Δείτε το video:

 

Τελευταία Νέα