Πρωταθλητισμός... διαρκείας για την ΑΕ Λιβαδειάς

Gazzetta team
Πρωταθλητισμός... διαρκείας για την ΑΕ Λιβαδειάς

bet365

Αρχισε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς.

Με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 50 ευρώ ενώ και σε κάθε επίσημο αγώνα του συλλόγου θα γίνεται κλήρωση για ένα σκούτερ, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τζάκε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απήχηση που περιμένει να είναι μεγάλη και να επιβραβεύσει και τους κόπους της διοίκησης των τελευταίων χρόνων.

Ο σύλλογος βρισκόταν ανάμεσα σε φθορά και αφθαρσία όταν μία ομάδα ανθρώπων με επικεφαλή τον γνωστό λογιστή Νικόλαο Καφρίτσα τον ανέλαβε το Σεπτέμβριο του 2006 και τον οδήγησε άμεσα στη Γ εθνική κατηγορία. Εκεί θα παραμείνει 3 χρόνια και παρότι κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα στο τέλος έχανε την άνοδο για ανεξήγητους λόγους.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσει η χρονιά που τελείωσε. Ξεκινώντας ο σχεδιασμός της, ο τότε προπονητής κ. Νίκος Χρυσόγελος έφτιαξε μία ομάδα όχι μόνο με παίκτες πολυτέλεια για την κατηγορία αλλά και φοβερούς χαρακτήρες. Αν και στα μέσα της χρονιάς κάποια προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους με αποτέλεσμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Παναγιώτη Αριδά, η ομάδα δεν θα βγει ποτέ από την πορεία της με αποτέλεσμα να κατακτήσει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους που κάνουν μία αποτρόπαια πράξη. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι φιέστας με τον Εργοτέλη στην Λιβαδειά, κάποιος θα βάλει νέφτι στο μπουκάλι νερού του αρχηγού Τάσου Δημητριάδη με τον παίκτη να γλιτώνει τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

Η καινούργια χρονιά θα βρει τον σύλλογο στην Β' Εθνική αγωνιζόμενο στον όμιλο του Βορρά και με τις μέχρι στιγμής κινήσεις του να δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσει και πάλι. Κατάφεραν να φέρουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ένα έμπειρο προπονητή, το κ. Παναγιώτη Ζωντό και παίκτες με βαριά ονόματα όπως οι Ντάρκο Ράλλη, Γιώργος Τοπουζίδης, Γιώργος Δημητρίου, Δημήτρης Σοροπάνης, Σπύρος Μαράντος, Θάνος Κωνσταντακόπουλος και Κώστα Καρνάβα. Επίσης την συνεργασία με τον σύλλογο ανανέωσαν οι Τάσος Δημητριάδης, Δημήτρης Καρφάκης, Γιώργος Τερμαζίδης και Θανάσης Βέλλιος.
Από τον Παναγιώτη Τσιάρα
 

Τελευταία Νέα