Τώρα ο «γάμος» με τον Διαμαντίδη

Τώρα ο «γάμος» με τον Διαμαντίδη

Gazzetta team
Τώρα ο «γάμος» με τον Διαμαντίδη

bet365

Η πλευρά του Δημήτρη Διαμαντίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει αυτή την ώρα ραντεβού με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτή την ώρα γίνεται το ραντεβού της πλευράς του Διαμαντίδη με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ μικρή και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αλλωστε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα έχει βρει σε πρώτη φάση με τους πράσινους την ημέρα του γάμου του (στις 5 Απριλίου), όταν και έγινε το πρώτο ραντεβού.

Από τότε έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και μόνο, αφού ο Μήτσος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει με άλλες ομάδες και είχε ζητήσει από τον μάνατζερ του να μην δεχτεί προσφορές.

Υπολογίζεται πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα λαμβάνει 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα μείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2016.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα