Σενάρια για Ρίβερς και Πιρς στους Κλίπερς

Gazzetta team
Σενάρια για Ρίβερς και Πιρς στους Κλίπερς

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Λος Άντζελες Κλίπερς, με το όνομα που ακούγεται έντονα να είναι εκείνο του Ντοκ Ρίβερς.

Όπως αναφέρουν από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, υπάρχει κοινό ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές, με τον Ρίβερς να θέλει να εργαστεί στους Κλίπερς, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Σέλτικς. Οι τελευταίοι, βέβαια, δεν έχουν ακόμα λάβει αίτημα από τους Κλίπερς, προκειμένου να συζητήσουν με τον Ρίβερς, ωστόσο, είναι δεδομένο πως αν ο πολύπειρος τεχνικός φύγει από τη Βοστώνη, θα γίνει αυτόματα η πρώτη επιλογή της ομάδας του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, ίσως να μην πάει μόνος ο Ντοκ Ρίβερς στους Σέλτικς. Την περίπτωση των Κλίπερς φέρεται να εξετάζει και ο Πολ Πιρς! Η ομάδα από το Λος Αντζελες δεν θα έλεγε... «όχι» στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πιρς, καθώς μεταξύ άλλων έχει και το θέμα του Κρις Πολ, ο οποίος θα γίνει Free Agent μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο NBA.

Φήμες θέλουν τους Κλίπερς να ασχολούνται και με την περίπτωση του Κέβιν Γκαρνέτ, σε περίπτωση που ο πολύπειρος φόργουορντ δεν... βγει στη σύνταξη.

 

NBA Τελευταία Νέα