Euroleague playoffs: Φαβορί για τελικό Μπαρτσελόνα και Εφές

Gazzetta team
Euroleague playoffs: Φαβορί για τελικό Μπαρτσελόνα και Εφές

bet365

Τα playoffs της Euroleague είναι γεγονός και οι αποδόσεις για το ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Final-4 της Κολωνίας δίνουν και παίρνουν.

Μπαρτσελόνα και Εφές βάσει αποδόσεων έχουν τον πρώτο λόγο, όχι μόνο για την είσοδό τους στην τελική τετράδα, αλλά για να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Διόλου τυχαίο ότι οι συγκεκριμένες ομάδες προσφέρονται στο 2.25 για να αποτελέσουν το ντουέτο του τελικού. Φυσικά, το παραπάνω προκύπτει τόσο από την ποιότητά τους, όσο και από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν.

Αν κάποιος αναζητά τις εκπλήξεις, μπορεί να κοιτάξει προς την πλευρά της ΤΣΣΚΑ, που κοστολογείται στο 6.00 για να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι Μοσχοβίτες διαθέτουν την τεχνογνωσία και τις πρώτες ύλες για να φτάσουν μακριά. Μάλιστα, χωρίς τους προβολείς πάνω τους και το… σούσουρο που δημιουργούν αυτοί, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το «μαύρο άλογο» στην κούρσα του τίτλου.

Μετάβαση, στα ειδικά στοιχήματα της 8άδας. Η Μπαρτσελόνα είναι πλήρης σε όλα τα επίπεδα, κατέλαβε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου (24-10) και με το μπάσκετ που έπαιξε δικαίως απολαμβάνει τον τίτλο του φαβορί. Απέναντί της στην 8άδα, η Ζενίτ του… πρώην Τσάβι Πασκουάλ.

Οι Ρώσοι μπήκαν αγκομαχώντας στα playoffs εξαιτίας των μεταπτώσεων που παρουσίασαν στο δεύτερο μισό, ωστόσο δεν αποτελούν εύκολη λεία. Στην κανονική περίοδο κέρδισαν στην Αγία Πετρούπολη την επικείμενη αντίπαλό τους, έχασαν στις λεπτομέρειες στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και δεδομένα θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Το να κριθεί η σειρά στα 4 ή στα 5 παιχνίδια είναι το πιθανότερο σενάριο, με αποδόσεις στο 2.90 και 3.70 αντίστοιχα.

Στο Εφές – Ρεάλ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι Τούρκοι είναι ένα επίπεδο πάνω, οι Ισπανοί έχουν κενά στο ρόστερ και αυτό σε σειρά παιχνιδιών θα παίξει σημαντικό ρόλο. Στο 1.35 η πρόκριση της Εφές, στο 3.20 της Ρεάλ. Από τις υπόλοιπες προσφερόμενες αγορές, είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της σειράς ο Σέιν Λάρκιν και το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Το Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου αποτελεί το πιο απρόβλεπτο ζευγάρι. Οι δύο νίκες της ομάδας του Μεσίνα επί των Βαυαρών στην κανονική διάρκεια, δεν σηματοδοτούν εύκολη πρόκριση, αφού πολλάκις οι σειρές των playoffs κρύβουν παγίδες. Το να κριθεί η πρόκριση στα 5 παιχνίδια εκτιμάται στο 2.55.

Για πρώτο σκόρερ συνολικά αξίζει μία ματιά ο θηριώδης Τζέιλεν Ρέινολντς σε απόδοση 4.00. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε θραύση και στις δύο φετινές συναντήσεις τους, είναι εκ των ηγετών του συνόλου του Αντρέα Τρινκιέρι και θα πάρει πολλές μπάλες στο ζωγραφιστό.

Πέρα από τα παραπάνω, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες αγορές, που περιλαμβάνουν το ακριβές σκορ της εκάστοτε σειράς, τον πρώτο σε πόντους-ασίστ-ριμπάουντ-τάπες-κλεψίματα ανά ζευγάρι, τον παίκτη που θα βάλει τα περισσότερα τρίποντα, πόσα μπρέικ θα πραγματοποιηθούν κ.ά!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα