ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η ρεβάνς της «αρκούδας»!

Η ρεβάνς της «αρκούδας»!

Η ρεβάνς της «αρκούδας»!

Έπιασε το διπλό των "αλεπούδων" (1-2 η Λέστερ στο ΟΑΚΑ) κι επιστρέφει κοντά μας ο Book-nomikarios για να μας μιλήσει για «αρκούδες». Ας είναι..

BOΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΡΩΣΙΑ

Η Ρωσία ΔΕΝ είχε 2-3 καλές στο πρώτο ματς πέρσι διότι πίστευε ότι θα κάνει περίπατο (δεν είχαν παίξει Μούσινα,  Τικχονένκο, Τσερεπάνοβα), η Βοσνία παρουσίαζε την Τζόουνς, η οποία ντεμπούταρε και με επικό ματς της τελευταίας με 29 πόντους και 16 ριμπάουντ πήρε 69-70 το ματς μες στην κατάμεστη έδρα των Ρώσων. Οι τελευταίοι περιμένουν το ματς αυτό πως και πως για εκδίκηση έχοντας πλέον πλήρη αποστολή. Στο Σαράγεβο διεξάγεται η φούσκα και επιτρέπεται να υπάρχει (περιορισμένος) κόσμος στο γήπεδο. Αυτή τη φορά η Ρωσία ΔΕΝ θα μπει χαλαρά, ξέρει καλά τι θ' αντιμετωπίσει και συν τις άλλοις έχει πιο καλή διαθέσιμη 12άδα.
 
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  : ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΡΩΣΙΑ -> 2 (1.37)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  : ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΡΩΣΙΑ -> 2 ΗΜ. - 2 ΤΕΛ. (1.80) 
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  : ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΡΩΣΙΑ -> ΡΩΣΙΑ ΟΒΕΡ 73.5 PTS (1.83)  
 

ΥΓ-1. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr  ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο betwithme365@gmail.com

ΥΓ-2. Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ισοπαλιών (νευρωνικών δικτύων) στείλτε e-mail με τίτλο  "ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & LIVE" ή "SOCCER X PROGRAMME" στο betwithme365@gmail.com (ως bonus προσφέρουν ως και 4 live την ημέρα στο messenger σας σε ημίχρονα αγώνων για να υπάρχει το διαθέσιμο διάστημα ώστε να πονταριστούν από εσάς), ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά και να αγοράσετε ή να επινοικιάσετε το πρόγραμμα.