Τέλος η αγωνία! Στη ZeniΘ ο Γιαννάκης

Gazzetta team
Τέλος η αγωνία! Στη ZeniΘ ο Γιαννάκης

bet365

Έπεσαν οι υπογραφές, ο «δράκος» αποτελεί πλέον μέλος της κορυφαίας ομάδας ενέργειας.

Το μπασκετικό σίριαλ των ημερών σχετικά με την επόμενη ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έλαβε τέλος, αφού ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ ανακοινώθηκε από την επόμενη ομάδα του. Μάλιστα, γίναμε όλοι μάρτυρες της επίσημης ανακοίνωσής του από την ZeniΘ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για ρεύμα και για φυσικό αέριο.

Ο άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομά του με το ελληνικό μπάσκετ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ, τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ

Πρόκεται για μια ιστορική «ομάδα» που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολλοσού ενέργειας Eni, και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο ίδιος μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ της ZeniΘ, δήλωσε: «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

 

Τελευταία Νέα