«Απασφάλισε» ο Ουάιτ για Μεσίνα - Αρμάνι!

«Απασφάλισε» ο Ουάιτ για Μεσίνα - Αρμάνι!

«Απασφάλισε» ο Ουάιτ για Μεσίνα - Αρμάνι!

Ελεύθερος πια από την Αρμάνι, ο Άαρον Ουάιτ μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα του Μιλάνο, βάζοντας στο «στόχαστρο» τον Έτορε Μεσίνα.

Ο παίκτης της Τενερίφης μίλησε στο «15min.lt» και είπε χαρακτηριστικά: «Έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ στο Μιλάνο και τώρα αυτή η αγάπη αναγεννήθηκε στην Τενερίφη. Ο ρόλος που είχα στην Αρμάνι δεν ήταν αυτός που περίμενα, όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δεν έπαιζα και δεν ήμουν χαρούμενος με την κατάσταση. Δεν έβλεπα, λοιπόν, το λόγο να είμαι στον πάγκο, να μην παίζω και να εκνευρίζομαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω. Ήθελα μια ομάδα να τελειώσω τη σεζόν, να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου και να απολαύσω και πάλι το μπάσκετ.

Ο Μεσίνα ήθελε να παίζω σκληρά και με ενέργεια. Πάντα έπαιζα έτσι, αλλά για κάποιον λόγο δεν μού έδινε χρόνο συμμετοχής και δεν με είχε στο ροτέισιον. Δεν ήξερε πώς να με χρησιμοποιήσει. Από την ημέρα που πήγα στην Αρμάνι δεν ήταν ξεκάθαρο τι έπρεπε να κάνω και τι ήθελε από μένα. Από τότε που πήγα στο Μιλάνο, δεν ήταν ξεκάθαρο τι χρειαζόταν να κάνω και τι ήθελε από εμένα. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι σε παρόμοια κατάσταση. Ήταν τρομερός πριν τον τραυματισμό του και ήταν ο καλύτερος σέντερ στην Euroleague, πίσω από τον Μπράντον Ντέιβις. Τώρα είναι "μπλοκαρισμένος". Στα μάτια μου, οι παίκτες της Αρμάνι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και με εξέπληξε αυτή η κατάσταση».