Τουρκάλες έτοιμες για... ξύλο

Book-nomikarios Book-nomikarios
Τουρκάλες έτοιμες για... ξύλο

bet365

Πάει να χτίσει νέο σερί νικών ο Book-nomikarios στη στήλη του και μετά από 3 κερδοφόρα bets, επιστρέφει με μπασκετικό στοίχημα στο γυναικείο φύλο !

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

H Σλοβενία έχει την Shante Evans τη γεματούλα την Αμερικάνα που παίζει στην Πολωνία, την Teja Oblak που αγωνίζεται στη Πράγα, η Eva Lisec δεν είναι βασική αλλά παίζει ευρωλίγκα στη Σκίο και 2-3 μέτριες ακόμα. Χθες παρά το μεγάλο της προβάδισμα με την Ουγγαρία, λύγισε στο τέλος, καθώς στηρίζονταν στα τρίποντα, κάποια στιγμή δεν της μπήκε τίποτα (έτρεξαν κάποια 0/5), τα έχωσαν οι Ουγγαρέζες (με την Αμερικάνα τους) και νίκησαν.

Η Τουρκία σε κλασικό ματς με πολύ ξύλο έχασε επίσης στο φινάλε από την Ιταλία. Νατουραλιζέ η σέντερ της Φενερμπαχτσέ, Kiah Stokes, έχει μαζί τις ευρωλιγκάτες Tugce Canitez και Ayse Cora απ' την Φενέρ. Η Cansu Koksal παίζει επίσης στην ευρωλιγκάτη Χατάι. Η πλέι μέικερ Isil Alben της Γαλατά Σαράι είναι στα 33 πλέον, σταθερή αξία και η Bahar Caglar της Μπεσίκτας. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Η Τουρκία του Ceyhun Yildizoglu παίζει ΞΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και πάει σε χαμηλά σκορ, ενώ η Σλοβενία πάει σε run n' gun παιχνίδι, με γρήγορες επιθέσεις και ό,τι βγει. Όποιος επιβάλλει το παιχνίδι του παίρνει και το ματς, λόγω διαφορετικών σχολών δεν χωράνε ανατροπές εδώ.

Η Τουρκία στο 1.60 είναι "ok" παρότι η Σλοβενία έχει περισσότερο κόσμο στο πλευρό της. Και οι 2 είναι πληγωμένες απ' τις ήττες τους χθες. Ωστόσο, εκτιμώ ότι οι Σλοβένες απέναντι σε άμυνα που μασάει σίδερα θα τα βρουν σκούρα.

EYΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ -> 2 (1.60)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).