Προπονητής Αυστραλίας: «Φαινόμενο ο Σίμονς, θα μας βοηθήσει στο Παγκόσμιο»

Προπονητής Αυστραλίας: «Φαινόμενο ο Σίμονς, θα μας βοηθήσει στο Παγκόσμιο»

Gazzetta team
Προπονητής Αυστραλίας: «Φαινόμενο ο Σίμονς, θα μας βοηθήσει στο Παγκόσμιο»

bet365

Η συμμετοχή του Μπεν Σίμονς με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας γέμισε τους ανθρώπους της ομάδας με χαρά, και ειδικά τον προπονητή!

Ο Αντρέι Λεμάνις δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσιμη ιστοσελίδα της FIBA: «Η σημερινή ανακοίνωση του Μπεν μας ενθουσιάζει και επιβεβαιώνει το κλίμα που υπάρχει στο αυστραλιανό μπάσκετ. Οι παίκτες έχουν αφοσιωθεί στο πρόγραμμα και μεταξύ τους. Ειναι πάντα περήφανοι να φορούν την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας και να το εκπροσωπούν στην παγκόσμια σκηνή. Θα είναι εκπληκτικό να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί στη Μελβούρνη και ανυποπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί.

Ο Μπεν είναι ένα εντυπωσιακό ταλέντο και το πακέτο των ικανοτήτων του θα προσθέσει πολλά πράγματα στην ομάδα. Είναι φαινόμενο σε ό,τι αφορά στο μπασκετικό IQ του, την ικανότητα να δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες του. Είναι προφανής και η διάθεσή του να ενταχθεί σε ένα σύνολο που θα έχει ως πρώτο στόχο την ομάδα. Αυτό θα βοηθήσει την Εθνική Αυστραλίας με διάφορους τρόπους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα