Δεν ανησυχεί ο "Μάτζικ" για τον Λόνζο και το ριάλιτι της οικογένειας Μπολ

Δεν ανησυχεί ο "Μάτζικ" για τον Λόνζο και το ριάλιτι της οικογένειας Μπολ

Gazzetta team
Δεν ανησυχεί ο "Μάτζικ" για τον Λόνζο και το ριάλιτι της οικογένειας Μπολ

bet365

Το γεγονός πως ο Λόνζο Μπολ θα πρωταγωνιστεί και στο ριάλιτι σόου της οικογένειάς του δεν ανησυχεί τον Μάτζικ Τζόνσον, εκτός και αν επηρεάζει το παιχνίδι του.

Το «Ball in the Family» είναι το νέο ριάλιτι των ΗΠΑ, το οποίο προβάλλεται μέσω facebook και εστιάζει στην ζωή της οικογένειας Μπολ.

Ο Λόνζο, πέρα από πρωταγωνιστής εκεί, θα αρχίσει να τραβά τα βλέμματα και στο ΝΒΑ, αφού θα κάνει... πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο με τους Λέικερς.

Ο Μάτζικ Τζόνσον ρωτήθηκε για το γεγονός αυτό και αν θα έχει ανησυχίες που ο rookie του θα είναι κι ένας... σταρ της μικρής οθόνης, κι απάντησε: «Θα αρχίσω να ανησυχώ με το τι κάνει ο Λόνζο εκτός παρκέ, όταν θα επηρεάζεται το παιχνίδι του. Προς το παρόν πιστεύω πως είναι φανταστικό. Η οικογένειά του είναι υπέροχη. Οι Λέικερς είχαν ένα μεγάλο πικ νικ το Σάββατο. Ο πατέρας του είναι εντάξει μαζί μου κι εγώ είμαι κουλ μ΄εκείνον. Νομίζω πως ο Λόνζο κουράζεται με όλα αυτά. Είναι σαν εμένα. Εγώ ήθελα μόνο να παίζω και νομίζω πως το ίδιο σκέφτεται κι αυτός».

Όσο για το αν θα επιδιώξει να ελέγξει τον ιδιόρρυθμο πατέρα του, ΛαΒάρ, υποστήριξε: «Δεν θα κοντρολάρω τον ΛαΒάρ. Έχω 15 τύπους να κουμαντάρω, αυτή είναι η δουλειά μου. Ο ΛαΒάρ είναι μεγάλος άνθρωπος κι ένας καλός πατέρας. Μακάρι να τον βλέπατε με την γυναίκα του (σ.σ. η Τίνα είχε υποστεί εγκεφαλικό τον προηγούμενο Φεβρουάριο). Την βοηθάει συνέχεια, να γίνει καλύτερα και πιο δυνατή. Το είδα εδώ στο πικ νικ, το είδα και σπίτι τους».

 

NBA Τελευταία Νέα