Σφαιρόπουλος: «Ο χρόνος είναι μαζί μας»

Σφαιρόπουλος: «Ο χρόνος είναι μαζί μας»

Σφαιρόπουλος: «Ο χρόνος είναι μαζί μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και τόνισε πως το ζητούμενο είναι το «πάντρεμα» της παλιάς με τη νέα «φρουρά».  

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ χάρη στην καλή του άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κατέκτησε το τουρνουά στο Ηράκλειο ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως οι Πειραιώτες θέλουν ακόμα δουλειά.

«Σίγουρα από αυτό το παιχνίδι καταλαβαίνουμε ότι θέλουμε δουλειά ακόμα. Δεν έχει βρει αυτοματισμούς η ομάδα και χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και καλύτερα στην αφομοίωση τακτικής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή παρουσία στην άμυνα και δεχθήκαμε 49 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Μάλιστα δεχθήκαμε 11 πόντους στην τρίτη περίοδο. Πήραμε τη διαφορά και είχαμε την οξυδέρκεια να την κρατήσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Το θέμα μας είναι να αφομοιωθούν όλοι παίκτες και να γίνει ένα πάντρεμα της παλιάς και της νέας φρουράς» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε ποιότητα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί δεν έχουμε ενστερνιστεί τη φιλοσοφία μας ακόμα πλήρως. Ο χρόνος είναι μαζί μας και σήμερα βγάλαμε την ποιότητα μας. Θέλουμε να δέσουμε ως σύνολο και να δουλεύουμε όλοι σαν μια ομάδα γιατί πάνω από όλους είναι η ομάδα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά. Έχει αποκτήσει μεγάλη αίγλη και μακάρι να ερχόμαστε και να παίζουμε δυνατά παιχνίδια. Είναι πολύ καλό το να βλέπει ο κόσμος παιχνίδια επιπέδου Euroleague».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet