Ζντοβτς, Ομπράντοβιτς, Πρέλεβιτς και Πάσπαλ μαζί για τον Ίβκοβιτς! (pic)
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα κοουτσάρει για τελευταία φορά στον σπουδαίο φιλικό αγώνα της Τετάρτης (20/9, 20:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «Dusan Ivkovic Stars» ενώ στο ΣΕΦ θα βρεθούν εκλεκτοί προσκεκλημένοι του «Ντούντα» για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Σέρβο κόουτς.
Μεταξύ αυτών οι Γιούρι Ζντοβτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπάνε Πρέλεβιτς και Ζάρκο Πάσπαλ ενώ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο Instagram το στιγμιότυπο με λεζάντα: «Τόνοι μπάσκετ σε μια φωτογραφία».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.