Έξαλλοι οι ΝΒΑers με τα rankings του ESPN! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Έξαλλοι οι ΝΒΑers με τα rankings του ESPN! (pics)

bet365

Τo ESPN άρχισε να δίνει στην δημοσιότητα τα rankings του ΝΒΑ, γεγονός που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις από τους ίδιους τους παίκτες του πρωταθλήματος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η μεγάλη έκπληξη είχε να κάνει με το ranking του Καρμέλο Άντονι, τον οποίο το ESPN τον τοποθέτησε στο νούμερο 64, πίσω από τον... rookie Λόνζο Μπολ!

«Στο ESPN μην δείχνετε τόσο τεράστια ασέβεια» έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter o «Μέλο» ενώ ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πέρασε στην αντεπίθεση και καταφέρθηκε των δημοσιογράφων που έφτιαξαν τα rankings:

«Πρέπει να αρχίσουμε και εμείς να φτιάχνουμε τα rankings των λιγόψυχων δημοσιογράφων. Με χαρακτηρισμούς όσον αφορά τις δυνατότητές τους, τις αδυναμίες τους και την ικανότητά τους για φτιάχνουν 'πηγές'»

Ο Ντέιβιντ Ουέστ χρησιμοποίησε το emoji που κλαίει από τα γέλια στο συγκεκριμένο σχόλιο, ενώ «απάντησε» ο δημοσιογράφος του ESPN, Ντέιβιντ Ολντριτζ:

«Γιατί εσύ ή όποιος άλλος παίκτης βρίσκεται στο ΝΒΑ νοιάζεστε τόσο πολύ για αυτά τα άνευ σημασίας rankings από δημοσιογράφους που δεν ξέρετε και δεν σέβεστε;»

Εκείνη τη στιγμή ήταν η σειρά του Αντρέ Ιγκουοντάλα να απαντήσει: «Πάντως θα είχε πλάκα να σας βαθμολογήσουμε όλους σας».

 

NBA Τελευταία Νέα